Sex norge købe sex

TV-serien «Ex on the Beach» har gjort stor suksess i Sverige. Nå kommer skandale-serien til Norge. 42 procent af de adspurgte blandt indbyggere over hele Norge vil forbyde køb af sex, mens 37 procent går ind for, at der bør tillades bordeller. Fra nytårsskiftet er det blevet forbudt at købe sex i Norge. Fra den første januar bliver det forbudt at købe sex i Norge. Kritikerne siger, at loven ikke er ordentligt gennemarbejdet og bliver svær at.

Det skal være forbudt for offentligt ansatte i Norge at købe sig til seksuelle tjenesteydelser i udlandet, mener den norske familieminister Karita Bekkemellem. Konkurrencen på land er efterhånden så hård, at de prostituerede i stedet står til søs og sælger sex på færgerne mellem de norske og danske. Fra nytårsskiftet er det blevet forbudt at købe sex i Norge.

Betænkningen fra Straffelovrådet henviser til Sverige og Norge, hvor et forbud mod købesex har vist sig vanskeligt at håndhæve og derfor. Fra nytårsskiftet er det blevet forbudt at købe sex i Norge. 42 procent af de adspurgte blandt indbyggere over hele Norge vil forbyde køb af sex, mens 37 procent går ind for, at der bør tillades bordeller.

Erfaringer fra Norge og Sverige om forbud mod køb af sex - I Norge uden effekt på antallet

Sex norge købe sex I Danmark blev nogle former for prostitution for første gang tilladt i 'erne. Søndagsrevyen Oscarvært - det værste job i byen.

En dansk undersøgelse fra viser, at 14 procent af danske mænd har haft sex med en prostitueret. Danmark Politiet efterforsker seksuelle overgreb i Liberal Alliances Ungdom.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail